Team

Team

Ons team bestaat uit 5 mensen die worden aangestuurd door de directie: Tom, Loek, Ronald en Jolanda Stultiens. De directie is rechtstreeks te bereiken via directie@wyffels.be.

ADMINISTRATIE

De administratie verloopt vlot via Nadia en Daan.

Daan  heeft de dagelijkse leiding over de firma en is verantwoordelijk voor de winkel en voor alles wat betreft offerten en aankoop. Hij zorgt er ook voor dat alles online op de verschillende websites en webshops draait.
Nadia is het aanspreekpunt voor administratie, facturatie en zal ook meestal de telefoon als eerste opnemen.

Samen zorgen Nadia en Daan er voor dat alle bestelligen die voor de middag bij ons toekomen, nog dezelfde werkdag doorgaan in productie. Zij proberen ook om al jouw vragen zo snel mogelijk te behandelen.
Zij zijn ook het aanspreekpunt in onze winkel.

PRODUCTIE & VERZENDING

De productie wordt gerund door Ursula en Didiane.
Ursula is de persoon die de opmaak voor alle stempels zet. Zij volgt ook de drukproeven op en zorgt er voor dat alle stempels tijdig in productie gaan.
Didiane is de persoon die alle stempels bij ons monteert. Zij zorgt er voor dat de teksten op de juiste stempels, in de juiste kleuren, enz. worden geleverd.
Ursula is verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden van al onze pakketten.

PREPRESS & DRUKKERIJ

Jacqueline is verantwoordelijk voor alles wat drukwerk en gravures betreft. Zij verzorgt dit van a tot z: ontwerp, drukproeven, druk en afwerking. Wil je graag origineel drukwerk? Laat Jacqueline dan voor jullie een ontwerp maken. 

Historiek

Historiek

De firma Wyffels werd opgericht in 1946. In de Tumulusstraat 44 in Roeselare bouwden Gilbert Wyffels en Marcella Kerrinckx het bedrijf uit tot een volwaardige stempelfabriek en drukkerij, om het in 1988 over te laten aan hun dochter Annemie Wyffels en haar echtgenoot Kris Bode. Zij zijn tot op heden nog steeds de bedrijfsleiders.

Wyffels heeft de voordelen van een familiebedrijf, maar is dankzij waarden als kwaliteit en service steeds blijven groeien. Om die groei ten volle te stimuleren en het gebrek aan ruimte weg te werken, verhuisde de NV naar de Abraham Hansstraat 6 in Roeselare.

Vandaag is Wyffels nog steeds gevestigd in dezelfde bedrijvenzone, vlakbij de Roeselaarse ring, achter de Decathlon.

Het Wyffels-team telt 7 leden. Elk van hen staat iedere dag klaar om de klanten met raad en daad bij te staan en producten te leveren waarop zij trots kunnen zijn. Vele van de klanten behoren tot de kantoorvakhandel, maar wij leveren eveneens aan de industriewereld, de medische wereld, de overheid  en aan particulieren.

Al meer dan 60 jaar is Wyffels Belgische hoofdinvoerder van topmerken als Trodat, Reiner en Noris. In het spoor van deze multinationals maakt Wyffels werk van het streven naar ecologisch verantwoord ondernemen. De meeste stempels zijn uit een zo hoog mogelijk percentage gerecycleerde kunststof vervaardigd. Het productieproces van al onze producten werd geoptimaliseerd om het grondstoffen- en energieverbruik te minimaliseren en we installeerden zonnepanelen.

Al meer dan 75 jaar maken wij werk van kwaliteitsvolle producten, snelle leveringen en een uitmuntende dienstverlening.

Waar Wyffels NV voor staat

Waar Wyffels NV voor staat

SERVICE

Wij besteden veel aandacht aan onze service voor, tijdens en na verkoop.
Al 75 jaar houden wij rekening met jouw wensen.
Of het nu over een stempel, drukwerk of een ander product gaat,
ons team staat jou steeds, vrijblijvend, met raad en daad bij.

KWALITEIT

Wij produceren met de meeste zorg voor het milieu en voor duurzame kwaliteit.
Zo gebruiken we voor de stempels natuurlijke rubber en doen we beroep op moderne lasermachines.
Veel stempels zijn trouwens uit gerecycleerde kunststof gemaakt
en bij de productie ervan wordt het grondstof- en energiegebruik gereduceerd.

SNELHEID

Wij kunnen steeds terugvallen op een grote voorraad en
bijgevolg kunnen wij garanderen dat 95% van de bestellingen van
stempels die ons voor 10 uur hebben bereikt nog de dag zelf verstuurd worden.
Ook wat betreft onze andere producten, zoals drukwerk, maken wij het verschil.
Zo is er voor geboortekaartjes permanentie op zaterdagvoormiddag en tijdens de vakanties!

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!